A pszichológus szobája

Szabadulószoba Budapest

DETECTIVITY
DETECTIVITY
a szabadulószoba zárva

A szabadulószoba cselekménye: A pszichológus szobája a hagyományos Agatha Christie-krimikre emlékeztet, ahol egy rejtélyes bűntettet követően jó néhány gyanúsított közül kell kiválasztanotok a tettest, és fényt deríteni összefüggésekre, motivációkra! Ha jól sikerül, akár okleveles nyomozó is válhat belőletek!

A játék főként gondos olvasást, a tények elemzését és összevetését jelenti, tehát “ülősebb” a korábbiaknál, de garantáljuk, hogy ez nem jelent izgalom- vagy fordulatmentességet! Sőt… A többi azonban hétpecsétes titok.

Korhatár: 14+

Beszámolók (3)
Kommentek a szobadulószobáról «A pszichológus szobája»

Sajnos nekünk kifejezetten rossz élmény volt. Amúgy is kicsit drágának tartottuk, de szülinapi ajándék volt, a legjobbat akartuk. De senki sem élvezte. Nagyon sokat kellett olvasni, sok volt a szereplő, a hely kicsi volt, és nem volt benne szinte semmi érdekes. (Kinyíló ajtó/szekrény, ilyesmik) Nem igazán értettük, miből kellene rájönnünk a dolgokra, volt sok ötletünk, amiből aztán néhány bejött, néhány nem, de ezt is csak utólag tudtuk meg. Rájöttünk ki a gyilkos, mert a végén volt egy viszonylag egyértelmű jel, de a sztorit nem teljesen raktuk össze, azt pár szóban összefoglalták a végén. Túl sok szereplő volt, és a társaság felét nem is tudta lekötni a feladat, a másik fele, pedig próbálta összerakni a tengernyi információt, amit olvastunk, aminek egy része nyilván teljesen lényegtelen volt. A videó, amit meg kellett néznünk, akadt, és nem akartam elhinni, hogy a számítógépen is további olvasnivaló vár minket... Az összhatás elég gagyi volt, de ezen én túl tudok lépni, ha az élmény jó, ami itt sajnos nem volt az. Tényleg nagyon sajnálom, nem szoktam negatív véleményeket írni, de úgy éreztem, hogy ezzel hátha megelőzhetem mások csalódását. Természetesen nem az a célom, hogy senki ne menjen oda, hanem hogy próbáljanak meg javítani a dolgon, ha lehetséges.

Alapjában véve jól éreztük magunkat, mert barátnőkkel voltunk együtt.Azonban engedjenek meg néhány észrevételt. 40-es, 50-es korosztály voltunk, mi már nem vagyunk olyan gyorsak, mint a mai fiatalok.Talán ezért volt egyöntetűen a véleményünk az, hogy túl sok volt az információ és túl kevés az idő.Sajnos ez a nyomozás nem igazán hasonlított az Agatha Christie féle nyomozásokra.Kapkodtunk, hogy minden információt összeszedjünk a megoldáshoz.Gondolkodni, átgondolni , értelmezni a kapott információkat nagyon kevés időnk volt, szerintem a megoldást is csak véletlenül találtuk meg, sok segítséggel. Ezenkívül a szoba berendezését nem ártana egy kicsit modernizálni, és egyértelművé tenni, az egyik barátnő véletlenül az elektromos berendezés burkolatát is levette, arra nem ártana egy felirat, hogy ne nyúljunk hozzá.A laptopot sem ártana lecserélni. Szerintünk ezzel a néhány módosítással nagyon jó kis nyomozást lehetne létrehozni!Üdvözlettel: Maszel Katalin

Maszel Katalin

Izgalmas, gondolkodós, nyomozós. Van benne olyan hangulati elem is, amely nagyban hozzájárul az élményhez. Sokáig az volt az érzésünk, hogy nem jutunk semmire, de azért közben jól ki lehetett “logikázni” a dolgokat. Ajánlom!

Gergő

Foglalj másik szabadulószobát

Ez a szabadulószoba zárva van, de tudsz másikat foglalni....
-ban Nem számolunk fel többlet - Segítünk megtalálni a hozzád legjobban illő szabadulószobát.

mutasd az összes szabadulószobát ebben a témában
Szükséged van segítségre a szabadulószoba megtalálásához?
Kérjük töltse ki az űrlapot, amennyiben szükséges visszahívjuk
Figyelem! vagy Nem töltött szükséges mezőket formájában.
KÖSZÖNJÜK! Az üzenetet sikeresen elküldte.
Foglalásodon már dolgozunk
KÖSZÖNJÜK!
Addig nézz körül Facebook oldalunkon
vagy egyszerűen csak telefonálj (10:00 - 22:00 között) +36 1 701 0 299

Elküldtük a kódot a megadott telefonszámra és email címre

Kérünk, hogy írd be a kapott kódot a telefonszám megerősítéséhez

Belépés Regisztráció
[social_login_auth]
Regisztráció Már regisztrálva van

Jelszó, elküldjük neked e-mailben

[social_login_auth]
A jelszó visszaállítása Belépés

vagy

A regisztráció sikeres volt

Elküldtük a jogosultsághoz szükséges adatokat a megadott e-mail címre.

Belépés

Belépéshez írd be a jelszót

Az ellenőrző kódot elküldtük a telefonszámra

Kérlek, üsd be a kapott kódot, hogy megerősítsd a fiókod jelszavának megváltoztatását