Szabadulószobák DETECTIVITY Budapest

A Detectivity egyszerre szabaduló szoba, kijutós játék, lakásszínház és élő film, ahol te irányítod az eseményeket. Látszólag egy egyszerű szoba, de valójában bűnügyi helyszín, tele nyomokkal. Különös parfüm illata terjed a levegőben, egy hátborzongató email, idegen hang a telefonban, fotók ismeretlen arcokról. Képes vagy mindebből összerakni a történetet?

A Detectivity játék 3-5 fős csoportok, baráti társaságok, céges csapatok, családok, diákok számára nyújt teljesen új élményt.

A játék angol nyelven is játszható!

Beszámolók a szobadulószobákról DETECTIVITY Budapest

Szabadulószoba A múlt árnyai

Tegnap játszottunk munkahelyi társaságban egy kolléga búcsúztatójaként. Élveztük a játékot, szép környezetben, pont annyi sétával, ami még a kevésbé fitt kollégáknak is vállalható volt. 11-en voltunk, sok ilyesmi játékokban tapasztalt ember együtt. Nekünk elfért volna benne több nehezebb feladat is. Pl. egy nehézségi pontot érdemes lehet kiírni a játék elején, vagy mondjuk egy könnyebb / nehezebb opcióval választhatóvá tenni a pályát stb. Az appos játékvezetés viszont kifejezetten jól működött. Sokkal jobban vezette a játékot mint a korábban látott offline megoldások. Összességében elég jó volt, köszönjük!

Petres Norbert avatar
12.08.2022 Petres Norbert

Szabadulószoba Szabadítás a varázsvilágból

Családdal mentük, 10 éves gyerekekkel, huszonéves fiatalokkal és középkorú felnőttekkel. Jól szórakoztunk. Nagyon kreatív és ötletes megoldásokkal találkoztunk. Elrepült az az 1 óra. A lányok végig segítettek . Csak ajánlani tudom.

Hermann Erika avatar
21.02.2022 Hermann Erika

Szabadulószoba A pszichológus szobája

Sajnos nekünk kifejezetten rossz élmény volt. Amúgy is kicsit drágának tartottuk, de szülinapi ajándék volt, a legjobbat akartuk. De senki sem élvezte. Nagyon sokat kellett olvasni, sok volt a szereplő, a hely kicsi volt, és nem volt benne szinte semmi érdekes. (Kinyíló ajtó/szekrény, ilyesmik) Nem igazán értettük, miből kellene rájönnünk a dolgokra, volt sok ötletünk, amiből aztán néhány bejött, néhány nem, de ezt is csak utólag tudtuk meg. Rájöttünk ki a gyilkos, mert a végén volt egy viszonylag egyértelmű jel, de a sztorit nem teljesen raktuk össze, azt pár szóban összefoglalták a végén. Túl sok szereplő volt, és a társaság felét nem is tudta lekötni a feladat, a másik fele, pedig próbálta összerakni a tengernyi információt, amit olvastunk, aminek egy része nyilván teljesen lényegtelen volt. A videó, amit meg kellett néznünk, akadt, és nem akartam elhinni, hogy a számítógépen is további olvasnivaló vár minket... Az összhatás elég gagyi volt, de ezen én túl tudok lépni, ha az élmény jó, ami itt sajnos nem volt az. Tényleg nagyon sajnálom, nem szoktam negatív véleményeket írni, de úgy éreztem, hogy ezzel hátha megelőzhetem mások csalódását. Természetesen nem az a célom, hogy senki ne menjen oda, hanem hogy próbáljanak meg javítani a dolgon, ha lehetséges.

 avatar
25.02.2020

Szabadulószoba Rejtély a múltból

Ez nem szabaduló szoba. Érthetetlen, zavaros az egész helyzet. Irgalmatlanul drága, messze nem éri meg. Nem javaslom senkinek.

 avatar
28.12.2019

Szabadulószoba A Bábkészítő mester

Ez egy érdekes szoba volt. Semmiben sem klasszikus. Nem voltunk bezárva, és nem voltak igazán egyértelműek a feladatok sem. Nem is a kiszabadulás volt a cél, de minden bizonytalan, képlékeny volt. Csak azoknak ajánlom, akik szeretik az alternatív kalandokat, mi nem megyünk ide vissza.

Dr. Fröhlich Georgina avatar
27.12.2019 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba Titkos ajándék

Kisfiam visszajelzése alapján tudom elmondani, hogy remek volt a játék nagyon izgalmas és szeretnénk visszamenni a Detectivity további játékaira! :) Amit magam is tapasztaltam a berendezés mint egy elvarázsolt kastélyban a személyzet nagyon kedves és segítőkész volt!

Vince avatar
24.11.2019 Vince

Szabadulószoba A pszichológus szobája

Alapjában véve jól éreztük magunkat, mert barátnőkkel voltunk együtt.Azonban engedjenek meg néhány észrevételt. 40-es, 50-es korosztály voltunk, mi már nem vagyunk olyan gyorsak, mint a mai fiatalok.Talán ezért volt egyöntetűen a véleményünk az, hogy túl sok volt az információ és túl kevés az idő.Sajnos ez a nyomozás nem igazán hasonlított az Agatha Christie féle nyomozásokra.Kapkodtunk, hogy minden információt összeszedjünk a megoldáshoz.Gondolkodni, átgondolni , értelmezni a kapott információkat nagyon kevés időnk volt, szerintem a megoldást is csak véletlenül találtuk meg, sok segítséggel. Ezenkívül a szoba berendezését nem ártana egy kicsit modernizálni, és egyértelművé tenni, az egyik barátnő véletlenül az elektromos berendezés burkolatát is levette, arra nem ártana egy felirat, hogy ne nyúljunk hozzá.A laptopot sem ártana lecserélni. Szerintünk ezzel a néhány módosítással nagyon jó kis nyomozást lehetne létrehozni!Üdvözlettel: Maszel Katalin

Maszel Katalin avatar
26.02.2019 Maszel Katalin

Szabadulószoba A pszichológus szobája

Izgalmas, gondolkodós, nyomozós. Van benne olyan hangulati elem is, amely nagyban hozzájárul az élményhez. Sokáig az volt az érzésünk, hogy nem jutunk semmire, de azért közben jól ki lehetett “logikázni” a dolgokat. Ajánlom!

Gergő avatar
26.02.2018 Gergő

Összes szabadulószoba Budapesten

MADÁRTÁVLATBÓL

Elküldtük a kódot a megadott telefonszámra és email címre

Kérünk, hogy írd be a kapott kódot a telefonszám megerősítéséhez

Belépés Regisztráció
Regisztráció Már regisztrálva van

Jelszó, elküldjük neked e-mailben

A jelszó visszaállítása Belépés

vagy

A regisztráció sikeres volt

Elküldtük a jogosultsághoz szükséges adatokat a megadott e-mail címre.

Belépés

Belépéshez írd be a jelszót

Az ellenőrző kódot elküldtük a telefonszámra

Kérlek, üsd be a kapott kódot, hogy megerősítsd a fiókod jelszavának megváltoztatását