Szabadulószobák Locked Room Budapest

A Locked Room Budapest több, mint egy szabaduló szoba! A Locked Room egy interaktív, minőségi környezetben játszható kalandjáték ahol amellett hogy próbára teszitek magatokat, az élményen van a fő hangsúly. Jelenleg 7 tematikus játék közül lehet választani melyekben a logikai és az ügyességi feladatok mellett a csapatmunka jut kiemelt szerephez. Budapest belvárosában, központi elhelyezkedésű helyszínen a Király utcánál található a Locked Room Szabadulós Játék. A Székely Mihály utca az Andrássy út felől egyirányú, fizetős parkolóhelyeken lehet megállni az utcában, illetve a szemközti parkolóházban. Nemenként elkülönített mosdók és értékmegőrző szekrények szolgálják a vendégek kényelmét. Játékmestereink mindenben a csapatok segítségére lesznek és kiváló angol nyelvtudással segítik majd a vegyes vagy akár a teljesen külföldi csapatokat is.

Beszámolók a szobadulószobákról Locked Room Budapest

Szabadulószoba Kutatóbázis

Pöpec díszlet, ötletes feladatok, izgalmas megvalósítás. Profi pálya egy profi helyszínen! Nekünk nem tűnt annyira (9/10) nehéznek, de nagyon élveztük, és a kb. 60-as listánkon benne van az első 5-ben ez a játék. ;-)

Dr. Fröhlich Georgina avatar
03.01.2020 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba SevenHill

Hardcore díszletű, izgalmas szoba! Jók a feladványok, nagyon ötletes, bár nekünk volt, amin egyszerűen nem láttuk, amit látni kellett volna. Illetve egy bizonyos játékelem nem a megfelelő eredményt mutatta. De korrekt segítséget kaptunk, így csak nem ragadtunk benn.. :-)

Dr. Fröhlich Georgina avatar
27.10.2019 Dr. Fröhlich Georgina

Összes szabadulószoba Budapesten

MADÁRTÁVLATBÓL

Elküldtük a kódot a megadott telefonszámra és email címre

Kérünk, hogy írd be a kapott kódot a telefonszám megerősítéséhez

Belépés Regisztráció
Regisztráció Már regisztrálva van

Jelszó, elküldjük neked e-mailben

A jelszó visszaállítása Belépés

vagy

A regisztráció sikeres volt

Elküldtük a jogosultsághoz szükséges adatokat a megadott e-mail címre.

Belépés

Belépéshez írd be a jelszót

Az ellenőrző kódot elküldtük a telefonszámra

Kérlek, üsd be a kapott kódot, hogy megerősítsd a fiókod jelszavának megváltoztatását