Szabadulószobák

Mystiqueroom

Budapest

Egy igazi csapatjáték, ha valami igazán izgalmasra és egyedire vágysz. Központban az együttműködés, a rejtvények és feladványok csapatos megoldása. Egy óra alatt kell túljárnod készítőink eszén, és megoldani a fejtörőket. Pályáinkon nincs semmi ijesztő, és váratlan, a garantált izgalmakat az események pergő sora, és a gyorsan fogyó idő biztosítja. Ha a legszebb szabadulószobákat keresed Budapesten, jó helyen jársz: ez a MYSTIQUEROOM!

Beszámolók a szobadulószobákról Mystiqueroom Budapest

Kai Rodriguezberg avatar
16.06.2021 Kai Rodriguezberg

Szabadulószoba A FÁRAÓ SÍRJA I-II

A Mystique-től megszokott pöpec kis szoba, hangulatos design-nal, ötletes feladatokkal. 3 kisgyerekkel is nagyon élvezetes játékmenet volt, és viszonylag könnyű pálya. Volt benne minden: lakatok, eldugott rekeszek, elektromágneses zárak. Nekem a sírkamrában túl sötét volt, dehát az én szemem sem a régi már, a gyerekek mindent láttak. :-)

Dr. Fröhlich Georgina avatar
24.05.2021 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba Alice

Bevallom őszintén, arra számítottunk, hogy az eredeti mesefilm szerint lesz felépítve, az köré lesz felépítve a szoba, mégis jobban hajazott a modernebb filmre. Persze mindenkinek más tetszik, mi kicsit másra számítottunk. A díszlet elképesztően szép volt, a játékmesterek is rendkívül segítőkészek és kedvesek voltak. Ahhoz képest hogy egy nehezebb pálya volt, simán kijutottunk 45perc alatt.

Fruzsina Hódosi avatar
14.02.2021 Fruzsina Hódosi

Szabadulószoba Kalóz-öböl

Gyerekekkel voltunk a pályán, nagyon élvezték! A legtöbb feladat szerintem felnőttként is igazán élvezhező volt, jól éreztük magunkat nagyon. Amikor kellett kaptunk segítséget, kedves és profi volt a játékmester. Iugalmas, szép a szoba, mint mindegyik náluk!

Kalovits Gábor avatar
25.11.2020 Kalovits Gábor

Szabadulószoba Alice

Annyira jó volt! Együtt játszottunk az unokáinkkal. Varázslatos, szép tiszta környezetben. A feladatok megoldásához közös gondolkodás kell. Ez segíti a gyerekek és nagyszülők igazi együtt létét. Aki teheti látogasson el ebbe a csodás mese világba. A kalandjáték segítői dicséretet érdemelnek! Köszönet érte, Kára Péterné Erzsó

Kára Péterné Erzsó avatar
28.02.2020 Kára Péterné Erzsó

Szabadulószoba Alice

Ez egy full extrás játék volt, olyan díszletekkel, hogy csak önmagában ezért is megéri elmenni!!! A filmet egyikünk sem látta, ez nem számít a játékban. A feladatok közepesen nehezek, de persze itt is figyelmesnek kell lenni. Illetve vannak benne ügyességi feladatok is. Olyan élmény, amit gyerekekkel a legjobb játszani! Minden másodpercét élveztük, nagyon ajánlom!

Dr. Fröhlich Georgina avatar
30.01.2020 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba Kocka

Jó kis szoba, csapatmunkát igénylő feladatokkal, eszméletlen jó díszlettel! Ami engem zavart, hogy a Kocka sztorit masszívan keverték a magfúziós katasztrófával. Jobb lett volna egy témára építeni az egészet, leginkább a Kockára.

Dr. Fröhlich Georgina avatar
04.10.2019 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba A vastrón

A MR-tól már megszokott hihetetlenül élethű díszletek, nagyszerű hangulat, igényes játék! Nem nehéz szoba, ennek ellenére őrült jó játékélményt nyújt!

Dr. Fröhlich Georgina avatar
19.05.2019 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba Kalóz-öböl

2 darab 10 éves fiúval, érdekes és kreatív volt. Mivel első alkalommal voltunk ilyen játékban, többször kellett segítséget kérni, a fiatalember - ha látta, hogy elakadunk- jól segített. Meg kellett érteni a játék gondolatmenetét, a gyerekek nagyon élvezték, és nekem is érdekes volt. (A tyúklétramászások is mentek még)

Sztankó Ágnes avatar
29.04.2019 Sztankó Ágnes

Szabadulószoba Wollongong Tornya I. + II.

Ez a szoba nem is szoba! Viszont nyitni azért kell bőven... :) Mi 2 párhuzamos játékot játszottunk a 2 egyforma toronyban, 2 munkahelyi csapattal. Nagggyon élveztük, logikus, fifikás feladatok! A játékmester megdicsért minket, hogy 1h15m alatt 1 segítséggel kinyitottuk, de mi egy kicsit gyengének éreztük magunkat utána (szellemileg :) ).

Dr. Fröhlich Georgina avatar
11.11.2018 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba Kalóz-öböl

Felejthetetlen hangulatú játék egy igazi kalózhajó fedélzetén!!! Egész pici gyerekekkel is élvezetes. A 3 évesünk végig fel-le rohangált, mászott, és bizony kicsit mi is. :-) A feladatok nem mindig következetesek, de az alkotók szerint még fejlesztés alatt áll a szoba ilyen tekintetben, és örömmel fogadták a javaslatokat, az építő jellegű kritikát. Igazi MystiqueRoom-os! ;-)

Dr. Fröhlich Georgina avatar
11.11.2018 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba IDŐGÉP

Az egyik legjobb szabszoba, amiben eddig jártunk!!! Nehéz, de logikus, a díszlet, az ötletek, a poénok, minden 100%-os! Ha csak egy szabszobát próbálsz ki, ez legyen az! =;-)

Dr. Fröhlich Georgina avatar
11.11.2018 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba A Katedrális

A hangulata, berendezése eszméletlen jó! Ötletektől sem mentes, jó kis szoba! Számunkra az egyetlen negatívum az volt, hogy 20 perc alatt kint voltunk (ez egy elég könnyű szoba). :)

Dr. Fröhlich Georgina avatar
11.11.2018 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba A FÁRAÓ SÍRJA I-II

A szobánál számomra nagyon rombolta az élvezetet, hogy bizonyos tárgyak, amik nyithatóak, picit nehezen nyíltak. Nem úgy értem, hogy fizikai erő kellett, de "feszegetni" kellett. Mivel kárt senki nem akar okozni, elkönyveltük, hogy később nyílik valahogy máshogy. A másik, hogy UV-s feladványok is voltak, amiknél az UV zseblámpában, ha nem új az elem, 5 cm-ről kell pásztázni dolgokat. A szoba amúgy lakatos, közép nehéz. A dizájn nekem tetszett, autentikus. Ha a fentebbi problémák nem lennének, nagyon tetszett volna, így nem is sikerült időben befejezni, de a személyzet rendes volt.

Csoma András avatar
26.10.2018 Csoma András

Szabadulószoba A Katedrális

Lakatos, közép nehéz szabadulószoba. A dizájn közepesen tetszett, az orgonás feladvány számomra nagyon nem volt autentikus. Élveztem, de nem lesz a kedvencem. Sikerült idő előtt teljesítenünk.

Csoma András avatar
26.10.2018 Csoma András

Összes szabadulószoba Budapesten

MADÁRTÁVLATBÓL

Elküldtük a kódot a megadott telefonszámra és email címre

Kérünk, hogy írd be a kapott kódot a telefonszám megerősítéséhez

Belépés Regisztráció
[social_login_auth]
Regisztráció Már regisztrálva van

Jelszó, elküldjük neked e-mailben

[social_login_auth]
A jelszó visszaállítása Belépés

vagy

A regisztráció sikeres volt

Elküldtük a jogosultsághoz szükséges adatokat a megadott e-mail címre.
Ezen kívül elküldtünk egy SMS-t a megerősítési kóddal a megadott telefonszámra

Belépés

Belépéshez írd be a jelszót

Az ellenőrző kódot elküldtük a telefonszámra

Kérlek, üsd be a kapott kódot, hogy megerősítsd a fiókod jelszavának megváltoztatását