Kérjük töltse ki az űrlapot, amennyiben szükséges visszahívjuk
Figyelem! vagy Nem töltött szükséges mezőket formájában.
Figyelem! A promóciós kód nem érvényes. Kérjük, töltse ki a promóciós kódot vagy a promóciós kódot.
KÖSZÖNJÜK! Az üzenetet sikeresen elküldte.
A kívánt dátum Március 6, csütörtökг
és időpont, Ár 22:00, 2 500 FT.
Foglalásodon már dolgozunk
KÖSZÖNJÜK!
Addig nézz körül Facebook oldalunkon
Telefonszámodat nem közöljük, csak a
komment hitelességének ellenőrzéséhez szükséges
Figyelem! vagy Nem töltött szükséges mezőket formájában.
KÖSZÖNJÜK! Az üzenetet sikeresen elküldte.
KÖSZÖNJÜK!
Kommentedet a weboldalon közöljük,
miután a moderátor ellenőrizte
Addig nézz körül Facebook oldalunkon

Szabadulószobák gyermekeknek

A szabaduló szoba általános leírása, miként megy végbe a játék, milyen szabaduló szobák vannak a kis látogatók számára, hogyan lehet megrendelni a szolgáltatásokat vagy ajándékozni egy szabaduló játékot barátainknak



Az összes budapesti szülőknél évente több alkalommal is fölmerül egy és ugyanaz a kérdés: „Mit ajándékozzak a gyermekemnek?” Mozi látogatás, ugrálás a gumiasztalon, Vidámpark – sokféle a lehetőség, amelyeket így vagy úgy, már kipróbáltak. Most már valami újabbat, frissebbet kell kitalálni.

A QuestHunter szolgáltatás egy egyedülálló szórakoztatási formát kínál – a szabadulószobát. Ez kiváló ajándék lehet egy ünnepnapra vagy különleges alkalomra. Az egész családdal együtt vidáman és vonzó módon tölthetitek el az időtöket, kikapcsolódhattok a mindennapi sietős életmódból és a szürke hétköznapokból, ugyanakkor rengeteg pozitív érzelmet és benyomást szerezve. És ehhez még csak el sem kell utaznotok a városból.

Szabaduló jatekok gyermekeknek

Ahhoz, hogy a gyermeked részére egy felejthetetlen ünnepnapot szervezzél, a Quest Hunter szolgáltatásnál lehet megrendelned egy szabaduló szobát. Az effajta szórakoztatásnak rengeteg pozitív sajátossága és előnye van:

A gyermekeknek szánt szabaduló szoba lehetőséget kínál ahhoz, hogy a család a szabadidejét vidáman, lebilincselően és különleges módon töltse együtt. A budapesti Quest Hunter Szolgálat egyedi lehetőséget kínál arra, hogy gyermekünknek egy eredeti ajándékot adjunk.

A szabadidő ilyen eltöltése révén a gyermek szorosabbra fűzheti a baráti szálakat a pajtásaival. A szülőknél pedig ugyanakkor javul a gyermekhez és egymáshoz való kapcsolatuk. Az együttes végighaladás a szabaduló szobán, minden egyes családon belüli viszonyt bensőségesebbé tesz.

Szabaduló szoba megrendelése

Honlapunkon megrendelheted a budapesti szabaduló szobát, mind a saját, mind a gyermeked részére. A foglaláshoz ki kell választanod a megfelelő szobát, majd a linket követve meg kell jelölnöd a kívánt dátumot és időpontot. A szabaduló szobák ára azok kialakításától, a hét napjától és az időponttól is függ. A részleteket a tanácsadóinknál lehet pontosítani.

A szabaduló szoba egy olyan egyedi pihenési forma, melynek révén mind Te, mind gyermekeid vidáman és lebilincselően tölthetitek el a szabadidőtöket. A gyermekeknek szánt szabaduló szobák – a legjobb ajándék, amit csak a szülők adhatnak gyermekeiknek!

Összes szabadulószoba Budapesten

MADÁRTÁVLATBÓL

Elküldtük a kódot a megadott telefonszámra és email címre

Kérünk, hogy írd be a kapott kódot a telefonszám megerősítéséhez

Belépés Regisztráció
Regisztráció Már regisztrálva van

Jelszó, elküldjük neked e-mailben

A jelszó visszaállítása Belépés

vagy

A regisztráció sikeres volt

Elküldtük a jogosultsághoz szükséges adatokat a megadott e-mail címre.

Belépés

Belépéshez írd be a jelszót

Az ellenőrző kódot elküldtük a telefonszámra

Kérlek, üsd be a kapott kódot, hogy megerősítsd a fiókod jelszavának megváltoztatását