Please fill out the form and we will call you back if needed
Attention!Not all required fields are filled in.
Attention! Promocode isn't valid. Please fill in the correct promo code or book without promocode.
Thank you! Your message was successfully sent.
Desired date 6 March, Thursdayг
and time, Price 22:00, 2 500 FT.
Your application is being processed
Thank you!
Please explore our cozy page in the meantime
Your phone number and email will not be published, it is required
only for authentication purposes
Attention!Not all required fields are filled in.
Thank you! Your message was successfully sent.
Thank you!
Your review will be published on the website
after being moderated
Please explore our cozy page in the meantime

Escape rooms Budapest for kids (in Hungarian)

A szabaduló szoba általános leírása, miként megy végbe a játék, milyen szabaduló szobák vannak a kis látogatók számára, hogyan lehet megrendelni a szolgáltatásokat vagy ajándékozni egy szabaduló játékot barátainknak



Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Az összes budapesti szülőknél évente több alkalommal is fölmerül egy és ugyanaz a kérdés: „Mit ajándékozzak a gyermekemnek?” Mozi látogatás, ugrálás a gumiasztalon, Vidámpark – sokféle a lehetőség, amelyeket így vagy úgy, már kipróbáltak. Most már valami újabbat, frissebbet kell kitalálni.

A QuestHunter szolgáltatás egy egyedülálló szórakoztatási formát kínál – a szabadulószobát. Ez kiváló ajándék lehet egy ünnepnapra vagy különleges alkalomra. Az egész családdal együtt vidáman és vonzó módon tölthetitek el az időtöket, kikapcsolódhattok a mindennapi sietős életmódból és a szürke hétköznapokból, ugyanakkor rengeteg pozitív érzelmet és benyomást szerezve. És ehhez még csak el sem kell utaznotok a városból.

Szabaduló jatekok gyermekeknek

Ahhoz, hogy a gyermeked részére egy felejthetetlen ünnepnapot szervezzél, a Quest Hunter szolgáltatásnál lehet megrendelned egy szabaduló szobát. Az effajta szórakoztatásnak rengeteg pozitív sajátossága és előnye van:

A gyermekeknek szánt szabaduló szoba lehetőséget kínál ahhoz, hogy a család a szabadidejét vidáman, lebilincselően és különleges módon töltse együtt. A budapesti Quest Hunter Szolgálat egyedi lehetőséget kínál arra, hogy gyermekünknek egy eredeti ajándékot adjunk.

A szabadidő ilyen eltöltése révén a gyermek szorosabbra fűzheti a baráti szálakat a pajtásaival. A szülőknél pedig ugyanakkor javul a gyermekhez és egymáshoz való kapcsolatuk. Az együttes végighaladás a szabaduló szobán, minden egyes családon belüli viszonyt bensőségesebbé tesz.

Szabaduló szoba megrendelése

Honlapunkon megrendelheted a budapesti szabaduló szobát, mind a saját, mind a gyermeked részére. A foglaláshoz ki kell választanod a megfelelő szobát, majd a linket követve meg kell jelölnöd a kívánt dátumot és időpontot. A szabaduló szobák ára azok kialakításától, a hét napjától és az időponttól is függ. A részleteket a tanácsadóinknál lehet pontosítani.

A szabaduló szoba egy olyan egyedi pihenési forma, melynek révén mind Te, mind gyermekeid vidáman és lebilincselően tölthetitek el a szabadidőtöket. A gyermekeknek szánt szabaduló szobák – a legjobb ajándék, amit csak a szülők adhatnak gyermekeiknek!

Thank you! Your message was successfully sent.

All escape rooms in Budapest

from the height of bird flight

Verification code has been sent to the phone number and email provided

Please enter verification code to confirm your phone number

log in Sign up
Registration Already registered

Password, we'll send you by email.

Password recovery Log in

or

Registration completed successfully

Authentification data has been sent to the email provided.

log in

Enter the password to log in

Verification code has been sent to the phone number

We've sent you a code. Please enter the code to confirm password changing