Szabadulószobák

Szabaduló Birodalom

Budapest

[:en] EGY FELSŐBB SZINTRE EMELTÜK A SZABADULÁST. A PÁLYÁK KIALAKÍTÁSÁNÁL PROFI SZAKEMBEREKET ALKALMAZTUNK, MŰVÉSZEKET A DÍSZLETEKHEZ ÉS SZÁMOS JÁTÉK ELKÉSZÍTÉSÉHEZ! A FELADATOK MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ BIZTONSÁGTECHNIKAI ELEKTROMOS ESZKÖZÖKET ÉS TÖBBEK KÖZÖTT 3D NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIÁT HASZNÁLTUNK.[:]

Beszámolók a szobadulószobák Szabaduló Birodalom Budapest

Szabadulószoba Horror Castle

Segítséggel ugyan, de kijutottunk. Először féltünk, hogy ijesztő lesz a szoba, de szerencsére nem volt annyira para. Jó kis logikai feladatok vannak benne, nagyon oda kell figyelni a részletekre. Mindenkinek ajánlom, mi nagyon jól éreztük magunkat.

Madarász Mónika avatar
08.06.2020 Madarász Mónika

Szabadulószoba Csillagok Háborúja

Jópofa, hangulatos újgenerációs szoba volt. Mi nem láttuk a Csillagok Háborúját, de így is játszható volt. 3 kisgyerekkel voltunk, akiknek nagyon tetszett, de a feladatokhoz nem sokat tudtak hozzászólni, nem kisgyerekeknek való. Nekünk negatívum volt, hogy túl könnyű volt, 20 perc alatt végeztünk azzal a pár feladattal, ami a szobában volt, és akkor a "bónuszjáték", ami az egész folytatása, +3.000 Ft-ba került. Hát ennyit nem ért, ez tipikus lehúzás.

Dr. Fröhlich Georgina avatar
05.01.2020 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba Horror Castle

A sztori nagyon jó, az ott dolgozók jofejek, a feladatok érthetőek minden csak logika kérdése.Annyira nem mondanám ilyesztonek inkább izgalmasnak. Jól éreztük magunkat ajánlani tudom mindenkinek. 😁

Sz. Ricsi avatar
01.12.2019 Sz. Ricsi

Szabadulószoba ATLANTISZ

A MagicRooms-tól megszokott igényes játék volt. Nekem azonban levont az élvezeti értékéből a félhomály, amikor apró számokat, betűket kellett keresgélni. Maga a sok keresgélés sem tetszett, személy szerint jobban szeretem a tisztán logikára épülő játékokat. Illetve újgenerációsként hirdetik, de tele van lakatokkal... Szóval nem rossz szoba, de nekem ennél magasabban van léc.

Dr. Fröhlich Georgina avatar
15.11.2019 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba Horror Castle

Az újgenerációs szabaduló szoba érdekes megoldásokat, szokatlan feladatokat takar. A korábbi ismereteim a szabadulószobában csak útmutatónak voltak jók, így nagyon izgalmas és érdekes volt az egész csapat számára. Horrorként nem olyan ijesztő (leszámítva a második helyiséget) Személyzet kedves, közvetlen és segítőkész volt. Azóta 2 másik szobájukban is jártunk. :)

Szakács Brigi avatar
26.09.2019 Szakács Brigi

Szabadulószoba A KARIB-TENGER KALÓZAI

Nagyon tetszett mindenkinek. Részben lakatos szoba, nagyon hangulatos berendezéssel, kellően sok feladvánnyal. Rutinosabbaknak is ajánljuk. Ha összevetem a cég másik 4 szobájával, amit megcsináltunk (Star Wars, Harry Potter, Horror Castle, Másnaposok), ennek a hangulata, feladványai tetszettek a legjobban.

Csoma András avatar
09.07.2019 Csoma András

Szabadulószoba MÁSNAPOSOK

A Magic Rooms nehezebb szobáihoz tartozik. Lakatos szoba, kellő mennyiségű feladattal. Pár perccel túlfutottunk az időn, pedig több szobán is voltunk már, így kezdőknek nem feltétlenül ajánlanám. A látványra egy közepest tudnék mondani. Több dekoráció kellene a Vegasi hangulat megteremtéséhez, viszont mivel a feladatok tetszettek, bátran ajánljuk a szobát.

Csoma András avatar
01.07.2019 Csoma András

Szabadulószoba Horror Castle

We really enjoyed it. Very friendly staff! Highly recommend ! Great fun ! Nagyon èlveztük! Baràtsàgos alkalmazottak . Ajànljuk mindenkinek !

Annamaria gellerffy avatar
07.06.2019 Annamaria gellerffy

Szabadulószoba MÁSNAPOSOK

A kezdők rutintalanságával de annál nagyobb lelkesedéssel fogtunk neki a kiszabadulásunknak. Amely majdnem sikerült is, de nagyon jókat nevettünk, jól szórakoztunk. Talán kicsit kevés információ volt megadva. Ami kissé bosszant, hogy a diákkedvezmény nem került levonásra, így a kollégiumi csoportommal teljes árat fizettem. A játék szellemes és még gyakorolnunk kell.

Lipszné Kerekes Csilla avatar
06.06.2019 Lipszné Kerekes Csilla

Szabadulószoba Horror Castle

A látvánnyal mindenki nagyon elégedett volt, magába szívott a hangulat. A feladatok közepes nehézségűek voltak, hosszra lehetett volna kicsit hosszabb, olyan 3/4 óra alatt simán teljesítik, akik szoktak szabadulni. Összességében ajánlom, jól éreztük magunkat.

Csoma András avatar
01.06.2019 Csoma András

Szabadulószoba Csillagok Háborúja

Lakatmentes szabadulószoba. Sajnos itt is, mint sok másiknál szembesültünk azzal, hogy ha nem milliméter pontosan illeszt be valamit az ember, nem jut tovább. A szoba "különlegessége", hogy a szabadulásnál a játékosok dönthetnek úgy, hogy felárasan egy bónusz szobát teljesítenek, de összességében így kapnak egy átlagos szabadulószobára elegendő feladatmennyiséget. Lehúzás. Star Wars-t kedvelőként a szoba jó volt, viszont mellette rövid, feláras, kontakthibás. Rajongóknak ajánlom, de a cég 2 másik szobájával összevetve ez volt a legrosszabb.

Csoma András avatar
01.06.2019 Csoma András

Szabadulószoba A varázsló iskola

5 gyerkőccel voltunk. Jópofa, érdekes szabaduló szoba. Felnőtt szemmel nekem a feladványok szövegezése hiányzott, de azért rájöttünk a zárak nyitjára... 😉😊

Gózon Andrea avatar
02.03.2019 Gózon Andrea

Szabadulószoba A varázsló iskola

Családilag jártunk ebben a szobában, 3 kicsi gyerekkel. Lakatmentes, profi díszletű, izgalmas kis (vagyis nem kis...🙂 ) szoba! Ötletesek a feladatok, tetszett, hogy az egyes helyiségekbe vissza-vissza kellett menni, izgalmasabb volt így! Egyetlen negatívum, ami megakasztotta egy kicsit a játékunkat, hogy a beharangozóval ellentétben legalább a HP film szereplőit ismerni kell. Mi aktívabban szeretünk kikapcsolódni a TV-zésnél, úgyhogy emiatt egy feladatnál segítséget kellett kérnünk. Összességében melegen ajánlom, nagyon jó szoba, akár gyerekek nélkül is! =:-)

Dr. Fröhlich Georgina avatar
09.01.2019 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba A KARIB-TENGER KALÓZAI

Klassz kis szilveszteri szabadulásunk volt ebben a kvesztben. :) A gyerekek is élvezték, bár a RandiSzoba után mind díszletileg, mind feladatilag kicsit többet vártam. Ez egy lakatos szoba, és sajnos többnyire csak a számjegyek adottak a nyitáshoz, a sorrendjük nem, így próbálgatni kell. :-/ A gumicukorért viszont hatalmas piros pont (3 gyerekkel játszottunk...)! ;-)

Dr. Fröhlich Georgina avatar
31.12.2018 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba Nyerő Párok

Frissen nyílt szoba létére nagyon pöpec! Tényleg pároknak van kialakítva, de bőven elég bele 1 pár. :) Jópofa a design és az együtt dolgozás is, tényleg élmény! Hátránya, hogy elég könnyű... De egy első randira nagyon el tudom képzelni! ;-)

Dr. Fröhlich Georgina avatar
07.12.2018 Dr. Fröhlich Georgina

Összes szabadulószoba Budapesten

MADÁRTÁVLATBÓL

Elküldtük a kódot a megadott telefonszámra és email címre

Kérünk, hogy írd be a kapott kódot a telefonszám megerősítéséhez

Belépés Regisztráció
[social_login_auth]
Regisztráció Már regisztrálva van

Jelszó, elküldjük neked e-mailben

[social_login_auth]
A jelszó visszaállítása Belépés

vagy

A regisztráció sikeres volt

Elküldtük a jogosultsághoz szükséges adatokat a megadott e-mail címre.
Ezen kívül elküldtünk egy SMS-t a megerősítési kóddal a megadott telefonszámra

Belépés

Belépéshez írd be a jelszót

Az ellenőrző kódot elküldtük a telefonszámra

Kérlek, üsd be a kapott kódot, hogy megerősítsd a fiókod jelszavának megváltoztatását