Szabadulószobák Exit the Room Budapest

Ess csapdába önszántadból barátaiddal és hagyd, hogy az időszoba átrepítsen múlton, jövőn és ki tudja még milyen dimenziókon!

Beszámolók a szobadulószobákról Exit the Room Budapest

Szabadulószoba Madness

Szuper kis szoba, nagyon jól éreztük magunkat. Bár ez a hely legnehezebb szobája mi gond nélkül kijutottunk és időnk is maradt bőven, akár több feladvány is lehetett volna, de így is jó élmeny volt!

Ádám avatar
01.05.2022 Ádám

Szabadulószoba Madness

Nagyon jól éreztük magunkat, izgalmas volt. Bennünk volt az érzés miután kijutottunk, hogy még mennénk tovább játszani. :)

Ivett Hajnal avatar
27.10.2021 Ivett Hajnal

Szabadulószoba ZOMBIE

Nem ilyesztő, de egyébként nagyon jó volt! Élveztük…

Puszi avatar
23.10.2021 Puszi

Szabadulószoba ZOMBIE

Nagyszerű kis szoba volt, pörögtünk benne, mindenki oda tudta magát tenni, nagyon élvezetes volt ! Köszönjük az élményt :)

Plókai Attila avatar
13.06.2021 Plókai Attila

Szabadulószoba ZOMBIE

Very nice room. We were very succesful and made it in a very good time. Thank you

luka alič avatar
07.12.2019 luka alič

Szabadulószoba A POKOLGÉP

This is a really good escape room. Not bad for beginners, and really well thought out. We loved it - even though we needed a few clues from the control room. The cold war atmosphere is good, and the various puzzles are very cleverly thought out. We are looking forward to our next chance to play one the MindQuest games.

JonATHAN STONEMAN avatar
15.08.2019 JonATHAN STONEMAN

Szabadulószoba A GYÉMÁNT-RABLÁS

Jó kis játék volt a MQ-től megszokott kiváló minőségben! Rossz nem jut róla eszembe, de azért nem ez a legjobb szobájuk, szerintem az azték és a portal magasan veri ezt. A gyémántot pedig már ne keressétek, elloptuk... =:-D

Dr. Fröhlich Georgina avatar
30.03.2019 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba PORTAL

Hát ez egy jó kis pálya volt... A MQ-től már megszokott profi díszlet, ötletes feladatok, korrekt játékvezetés. Ez volt a 30. szabadulásunk, és stílszerűen új pályacsúcsot állítottunk itt fel. :-) Már csak a Gyémántrablásban nem jártunk itt, de ez nem marad így sokáig... ;-)

Dr. Fröhlich Georgina avatar
15.03.2019 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba A MATRIX foglyai

Eredetileg a P.O.R.T.A.L. szobába mentünk, de informatikai hiba miatt végül a Mátrix foglyai lettünk. Nem mind ismertük a filmet, de így is jól játszható, élvezetes pálya volt! Fifikásak a feladatok, néha egész sor csavar van bennük, de azért megoldhatók. A játékmesterek hozzáállása pedig példásan korrekt! P.O.R.T.A.L.-t pótolnunk kell... ;-)

Dr. Fröhlich Georgina avatar
16.12.2018 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba NOO’ZACA öröksége

Eszméletlen hangulatú szoba! A díszletek profik, mintha egy Indiana Jones regénybe csöppentünk volna bele. A feladatok is ötletesek, és vannak elég meglepő megoldások is... ;-) 3 kisgyerekkel, nagyszülőkkel voltunk. Mindenki nagyon élvezte. Még a 4 évesnek is jutott feladat, amit Ő tudott megoldani.

Dr. Fröhlich Georgina avatar
28.11.2018 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba Mind Blogging

Nekünk ez volt az első szabszobánk anno. Voltak benne jó ötletek, kis poénok, de összességében főleg kulcs-lakat keresgélés, így majdnem el is vette a kedvünket a szabszobázástól. Több logikára és kevésbé dohos környezetre vágyunk ennél...

Dr. Fröhlich Georgina avatar
11.11.2018 Dr. Fröhlich Georgina

Szabadulószoba A POKOLGÉP

Eredetileg a Gyémántrablásba foglaltunk, de technikai probléma miatt másik szobát kellett választanunk. A személyzet nagyon konstruktív és kedves volt, és mivel erre a szobára mondták, hogy a legnehezebb, legtöbb logikát igénylő, és könnyen rábólintottunk a bomba hatástalanítására. :-) Nagyon jó szoba, tényleg nem a keresgélés a lényeg, bár sok díszlet is van benne, de nem rossz az arányuk. Hangulatos a berendezés, nem fukarkodik jó ötletekben, így az élmény még azt is feledtette velünk, hogy a Füge biztonsági őre arrébb zavart minket, amíg a többiekre vártunk, mert túl igényes kinézetünkkel elriasztottuk a kocsma potenciális látogatóit... :-D Csak ajánlani tudom a szobát és az egész helyet! Mi biztosan visszatérünk még, legalább az azték szobába a gyerekekkel.

Dr. Fröhlich Georgina avatar
11.11.2018 Dr. Fröhlich Georgina

Összes szabadulószoba Budapesten

MADÁRTÁVLATBÓL

Elküldtük a kódot a megadott telefonszámra és email címre

Kérünk, hogy írd be a kapott kódot a telefonszám megerősítéséhez

Belépés Regisztráció
[social_login_auth]
Regisztráció Már regisztrálva van

Jelszó, elküldjük neked e-mailben

[social_login_auth]
A jelszó visszaállítása Belépés

vagy

A regisztráció sikeres volt

Elküldtük a jogosultsághoz szükséges adatokat a megadott e-mail címre.

Belépés

Belépéshez írd be a jelszót

Az ellenőrző kódot elküldtük a telefonszámra

Kérlek, üsd be a kapott kódot, hogy megerősítsd a fiókod jelszavának megváltoztatását