Way out

Escape room Western Hungary

Logo: escape rooms Zobori Élménypark
Logo: escape rooms Zobori Élménypark
booking unavailable

Unfortunately you can't book this escape room via our portal. Please contact the room personally. Sorry for inconvenience

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Az energiaválságba került Föld és az emberiség számára csak a próbákkal teli galaxisban elrejtett végtelen energiakristály jelenthet kiutat. Ezt azonban csak az arra érdemes személyek szerezhetik meg. A Nasa ezért megkezdte a civilek tömeges kiképzését, hogy eljuttassa őket az ismeretlen bolygó felszínére. A küldetés 60 perce során a csapatoknak szükségük van az érzékszerveikre, a leleményességükre, az ügyességükre, az összehangolt csapatmunkára és a logikájukra is. A játék különlegességei: – a pályán lakatokból és kulcsokból mindössze 1 db található, emléket állítva a hagyományos szabaduló szobáknak, így itt senkinek nem lakatnyitogatással kell eltölteni 60 percet – magas színvonalú DESIGN segít abban hogy a csapatok valóban egy ismeretlen galaxis felszínén érezzék magukat – már 14 éves kortól önállóan játszható a játék így kiváló program OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOK alkalmával – élményorientált, közösségi élményt nyújtó feladatok – interaktív játékelemek, központi vezérlőrendszer – a játék tartalmaz kifejezetten oktatási célú elemeket – olyan különlegességek vannak játékba építve pl. mint a Chladni rezinátor, ami világ szinten egyedülálló megoldás – a 95%-osan természetes, vegyszer mentes anyagok felhasználásával készült a pálya – minősített kiértékelési rendszer tartozik hozzá, így nem csupán közös élményt, hanem egy hatékony tréninget is kínál a CSAPATÉPÍTÉS keretén belül egy szakképzett COACH segítségével – a két egyforma pályán az országban egyedüliként itt lehet szinkronjátékot játszani, ami további különleges meglepetéseket tartogat a két játékos csapat számára A Túl a Tejúton, Zobori Szabaduló Magyarország első teljes egészében a WayOut csapat által tervezett és kivitelezett szabadulós játéka. Mit jelent ez? Azt, hogy a játékmenet tervezését és szerkesztését egy pszichológusokból, szociológusokból, pedagógusokból, kommunikációs szakemberekből álló nemzetközi kreatív csapat végezte, akik szakterülete a gamifikáció.

Reviews on escape room «Way out»

Book another escape room

see all the escape rooms for this theme
Do you need help finding an escape room?
Please fill out the form and we will call you back if needed
Attention!Not all required fields are filled in.
Thank you! Your message was successfully sent.
Your application is being processed
Thank you!
Please explore our cozy page in the meantime
or just call (from 10:00 to 22:00) +36 1 550 7695

Verification code has been sent to the phone number and email provided

Please enter verification code to confirm your phone number

log in Sign up
[social_login_auth]
Registration Already registered

Password, we'll send you by email.

[social_login_auth]
Password recovery Log in

or

Registration completed successfully

Authentification data has been sent to the email provided.

log in

Enter the password to log in

Verification code has been sent to the phone number

We've sent you a code. Please enter the code to confirm password changing