Kérjük töltse ki az űrlapot, amennyiben szükséges visszahívjuk
Figyelem! vagy Nem töltött szükséges mezőket formájában.
Figyelem! A promóciós kód nem érvényes. Kérjük, töltse ki a promóciós kódot vagy a promóciós kódot.
KÖSZÖNJÜK! Az üzenetet sikeresen elküldte.
A kívánt dátum Március 6, csütörtökг
és időpont, Ár 22:00, 2 500 FT.
Foglalásodon már dolgozunk
KÖSZÖNJÜK!
Addig nézz körül Facebook oldalunkon
Telefonszámodat nem közöljük, csak a
komment hitelességének ellenőrzéséhez szükséges
Figyelem! vagy Nem töltött szükséges mezőket formájában.
KÖSZÖNJÜK! Az üzenetet sikeresen elküldte.
KÖSZÖNJÜK!
Kommentedet a weboldalon közöljük,
miután a moderátor ellenőrizte
Addig nézz körül Facebook oldalunkon

Színészeket foglalkoztató szabaduló szobák

Ha a valós életben hiányzik nektek az adrenalin, illetve az átélés élménye, ha azt gondoljátok, hogy a modern világban már nincs helye a hősiességnek, akkor a profi színészek részvételével lebonyolított szabaduló játék lehetőséget nyújt a kitartásod ellenőrzésére és rejtett képességeid megmutatására!



A szabaduló játékok népszerűsége az egész világon egyre inkább igazi mániává teszi ezt a szórakoztatási formát. Mindig újabb szabaduló szoba típusok jelennek meg, melyek fő feladata: az összes résztvevő „újratöltődése”. Ez alól nem képez kivételt Budapest sem.

Ha a valós életben hiányzik nektek az adrenalin, illetve az átélés élménye, ha azt gondoljátok, hogy a modern világban már nincs helye a hősiességnek, akkor a profi színészek részvételével lebonyolított szabaduló játék lehetőséget nyújt arra, hogy ellenőrizd a kitartásodat és megmutasd rejtett képességeidet!

A szabaduló szobák eme válfajának fő eltérése a többi típustól, a profi színészek jelenlétében nyilvánul meg, akik egy-egy kulcsszerepet magukra vállalnak. A színész a játék folyamatának a fő mozgató motorja, aki az indulástól a véghajrá utolsó percéig diktálja a tempót és irányítja a szereplőket úgy, hogy a játék abszolút valószerű és magával ragadó legyen. A megfelelő díszletek és a zenei aláfestés csak még jobban erősítik a kép realitását.

Belépve a szabaduló szobába, el kell felejtenetek a valós világot, hiszen semelyik eseménynél, amelynek kényszerűen részesévé kell válnotok, nem merül föl a gyanú, hogy ez színházi előadás lenne. Egy olyan, másik világba kerültök, ahol a valóság és a képzelet szüleménye összekeveredik, majd egy meghatározott pillanatban a jelen idejű cselekmény és a múltbeli élet közötti határvonal is eltűnik.

Amikor színészeket foglalkoztató szabaduló szobára jelentkeztek, készüljetek föl a következőkre:

Mindegyik színészeket foglalkoztató szabadulószoba egy meghatározott korosztálynak felel meg. A felnőtteknek szánt szabaduló szoba nem felel meg a kamaszok vagy a gyerekek részére, és ez fordítva is igaz. A játékban résztvevők csapata összeállítható akár ismerősökből, akár olyan emberekből, akik először látják majd egymást. A végső változat a konkrét résztvevők kívánságától függ majd.

A színészeket foglalkoztató szabaduló szoba jellemzője egy magával ragadó indítás. Leggyakrabban a résztvevők valamiféle helyiségben vannak összezárva, ami lehet egy elhanyagolt pince a külvárosban vagy akár egy igazi tengeralattjáró Budapest központjában. A színész, aki megjelenhet egy őrült, egy kísértet vagy más érdekes személyiség alakjában, megkísérelheti, hogy összezavarja a játékosokat, akadályozza előre haladásukat vagy rémületet és borzadályt keltsen.

A profi színészeket foglalkoztató szabaduló szobák legtöbbször azt célozzák, hogy a csapat minden egyes tagja megmutathassa a legjobb tudását, képességeit. Egyikük könnyen kitalálja a rejtvények megoldását, a másik a többieknél gyorsabban fut oda a célhoz, valamelyikük pedig akkor válik nélkülözhetetlenné, amikor meg kell találni azt a fontos tárgyat, amely nélkül a titkos ajtó egyszerűen nem nyílik ki.

Ha ti csak most kezdetek ismerkedni az olyasféle játékokkal, mint a szabaduló szoba, akkor a kereséshez vegyétek igénybe a Quest Hunter online szolgáltatását. Honlapunkon megtaláljátok Budapest legjobb szabaduló szobáinak időszerű adatbázisát. Itt kiválaszthatjátok a tökéletes változatot a magatok és társaitok részére, igazodva a potenciális csapat összes tagjának készségeihez, képességeihez és kívánságaihoz. A mi tanácsadóink szívesen segítenek majd a kiválasztásban.

A színészeket foglalkoztató szabaduló szoba – az egyik legjobb szórakozás, mely az első pillanattól kezdve magával ragad, és a legutolsó pillanatig el sem ereszt. Ez egy olyan játék, mely arra kényszerít, hogy másként tekints a szokványos dolgokra és a körülötted lévő emberekre.

Összes szabadulószoba Budapesten

MADÁRTÁVLATBÓL

Elküldtük a kódot a megadott telefonszámra és email címre

Kérünk, hogy írd be a kapott kódot a telefonszám megerősítéséhez

Belépés Regisztráció
Regisztráció Már regisztrálva van

Jelszó, elküldjük neked e-mailben

A jelszó visszaállítása Belépés

vagy

A regisztráció sikeres volt

Elküldtük a jogosultsághoz szükséges adatokat a megadott e-mail címre.

Belépés

Belépéshez írd be a jelszót

Az ellenőrző kódot elküldtük a telefonszámra

Kérlek, üsd be a kapott kódot, hogy megerősítsd a fiókod jelszavának megváltoztatását