Escape rooms by Mystiqueroom Budapest

The point of an escape room game for a team is to escape from locked rooms within a specified time limit. The experience takes away players’ real life worries and places them in a different world. If you’re looking for something unique that will entertain both adults and kids, then Mystique Room is the best choice to spend quality time together.

Escape games guarantee an unforgettable experience for friends, couples, families, birthday parties
and corporate team building events.

Reviews on escape rooms Mystiqueroom Budapest

Kai Rodriguezberg avatar
16.06.2021 Kai Rodriguezberg

Escape room The Pharaoh’s Burial Chamber I-II

A Mystique-től megszokott pöpec kis szoba, hangulatos design-nal, ötletes feladatokkal. 3 kisgyerekkel is nagyon élvezetes játékmenet volt, és viszonylag könnyű pálya. Volt benne minden: lakatok, eldugott rekeszek, elektromágneses zárak. Nekem a sírkamrában túl sötét volt, dehát az én szemem sem a régi már, a gyerekek mindent láttak. :-)

Dr. Fröhlich Georgina avatar
24.05.2021 Dr. Fröhlich Georgina

Escape room Alice

Bevallom őszintén, arra számítottunk, hogy az eredeti mesefilm szerint lesz felépítve, az köré lesz felépítve a szoba, mégis jobban hajazott a modernebb filmre. Persze mindenkinek más tetszik, mi kicsit másra számítottunk. A díszlet elképesztően szép volt, a játékmesterek is rendkívül segítőkészek és kedvesek voltak. Ahhoz képest hogy egy nehezebb pálya volt, simán kijutottunk 45perc alatt.

Fruzsina Hódosi avatar
14.02.2021 Fruzsina Hódosi

Escape room Pirate Bay

Gyerekekkel voltunk a pályán, nagyon élvezték! A legtöbb feladat szerintem felnőttként is igazán élvezhező volt, jól éreztük magunkat nagyon. Amikor kellett kaptunk segítséget, kedves és profi volt a játékmester. Iugalmas, szép a szoba, mint mindegyik náluk!

Kalovits Gábor avatar
25.11.2020 Kalovits Gábor

Escape room Alice

Annyira jó volt! Együtt játszottunk az unokáinkkal. Varázslatos, szép tiszta környezetben. A feladatok megoldásához közös gondolkodás kell. Ez segíti a gyerekek és nagyszülők igazi együtt létét. Aki teheti látogasson el ebbe a csodás mese világba. A kalandjáték segítői dicséretet érdemelnek! Köszönet érte, Kára Péterné Erzsó

Kára Péterné Erzsó avatar
28.02.2020 Kára Péterné Erzsó

Escape room Alice

Ez egy full extrás játék volt, olyan díszletekkel, hogy csak önmagában ezért is megéri elmenni!!! A filmet egyikünk sem látta, ez nem számít a játékban. A feladatok közepesen nehezek, de persze itt is figyelmesnek kell lenni. Illetve vannak benne ügyességi feladatok is. Olyan élmény, amit gyerekekkel a legjobb játszani! Minden másodpercét élveztük, nagyon ajánlom!

Dr. Fröhlich Georgina avatar
30.01.2020 Dr. Fröhlich Georgina

Escape room Cube

Jó kis szoba, csapatmunkát igénylő feladatokkal, eszméletlen jó díszlettel! Ami engem zavart, hogy a Kocka sztorit masszívan keverték a magfúziós katasztrófával. Jobb lett volna egy témára építeni az egészet, leginkább a Kockára.

Dr. Fröhlich Georgina avatar
04.10.2019 Dr. Fröhlich Georgina

Escape room The Iron Throne

A MR-tól már megszokott hihetetlenül élethű díszletek, nagyszerű hangulat, igényes játék! Nem nehéz szoba, ennek ellenére őrült jó játékélményt nyújt!

Dr. Fröhlich Georgina avatar
19.05.2019 Dr. Fröhlich Georgina

Escape room Pirate Bay

2 darab 10 éves fiúval, érdekes és kreatív volt. Mivel első alkalommal voltunk ilyen játékban, többször kellett segítséget kérni, a fiatalember - ha látta, hogy elakadunk- jól segített. Meg kellett érteni a játék gondolatmenetét, a gyerekek nagyon élvezték, és nekem is érdekes volt. (A tyúklétramászások is mentek még)

Sztankó Ágnes avatar
29.04.2019 Sztankó Ágnes

Escape room The Tower of Wollongong I. + II.

Ez a szoba nem is szoba! Viszont nyitni azért kell bőven... :) Mi 2 párhuzamos játékot játszottunk a 2 egyforma toronyban, 2 munkahelyi csapattal. Nagggyon élveztük, logikus, fifikás feladatok! A játékmester megdicsért minket, hogy 1h15m alatt 1 segítséggel kinyitottuk, de mi egy kicsit gyengének éreztük magunkat utána (szellemileg :) ).

Dr. Fröhlich Georgina avatar
11.11.2018 Dr. Fröhlich Georgina

Escape room Pirate Bay

Felejthetetlen hangulatú játék egy igazi kalózhajó fedélzetén!!! Egész pici gyerekekkel is élvezetes. A 3 évesünk végig fel-le rohangált, mászott, és bizony kicsit mi is. :-) A feladatok nem mindig következetesek, de az alkotók szerint még fejlesztés alatt áll a szoba ilyen tekintetben, és örömmel fogadták a javaslatokat, az építő jellegű kritikát. Igazi MystiqueRoom-os! ;-)

Dr. Fröhlich Georgina avatar
11.11.2018 Dr. Fröhlich Georgina

Escape room TIME MACHINE

Az egyik legjobb szabszoba, amiben eddig jártunk!!! Nehéz, de logikus, a díszlet, az ötletek, a poénok, minden 100%-os! Ha csak egy szabszobát próbálsz ki, ez legyen az! =;-)

Dr. Fröhlich Georgina avatar
11.11.2018 Dr. Fröhlich Georgina

Escape room The Cathedral

A hangulata, berendezése eszméletlen jó! Ötletektől sem mentes, jó kis szoba! Számunkra az egyetlen negatívum az volt, hogy 20 perc alatt kint voltunk (ez egy elég könnyű szoba). :)

Dr. Fröhlich Georgina avatar
11.11.2018 Dr. Fröhlich Georgina

Escape room The Pharaoh’s Burial Chamber I-II

A szobánál számomra nagyon rombolta az élvezetet, hogy bizonyos tárgyak, amik nyithatóak, picit nehezen nyíltak. Nem úgy értem, hogy fizikai erő kellett, de "feszegetni" kellett. Mivel kárt senki nem akar okozni, elkönyveltük, hogy később nyílik valahogy máshogy. A másik, hogy UV-s feladványok is voltak, amiknél az UV zseblámpában, ha nem új az elem, 5 cm-ről kell pásztázni dolgokat. A szoba amúgy lakatos, közép nehéz. A dizájn nekem tetszett, autentikus. Ha a fentebbi problémák nem lennének, nagyon tetszett volna, így nem is sikerült időben befejezni, de a személyzet rendes volt.

Csoma András avatar
26.10.2018 Csoma András

Escape room The Cathedral

Lakatos, közép nehéz szabadulószoba. A dizájn közepesen tetszett, az orgonás feladvány számomra nagyon nem volt autentikus. Élveztem, de nem lesz a kedvencem. Sikerült idő előtt teljesítenünk.

Csoma András avatar
26.10.2018 Csoma András
Thank you! Your message was successfully sent.

All escape rooms in Budapest

from the height of bird flight

Verification code has been sent to the phone number and email provided

Please enter verification code to confirm your phone number

log in Sign up
[social_login_auth]
Registration Already registered

Password, we'll send you by email.

[social_login_auth]
Password recovery Log in

or

Registration completed successfully

Authentification data has been sent to the email provided.

log in

Enter the password to log in

Verification code has been sent to the phone number

We've sent you a code. Please enter the code to confirm password changing