Kérjük töltse ki az űrlapot, amennyiben szükséges visszahívjuk
Figyelem! vagy Nem töltött szükséges mezőket formájában.
Figyelem! A promóciós kód nem érvényes. Kérjük, töltse ki a promóciós kódot vagy a promóciós kódot.
KÖSZÖNJÜK! Az üzenetet sikeresen elküldte.
A kívánt dátum Március 6, csütörtökг
és időpont, Ár 22:00, 2 500 FT.
Foglalásodon már dolgozunk
KÖSZÖNJÜK!
Addig nézz körül Facebook oldalunkon
Telefonszámodat nem közöljük, csak a
komment hitelességének ellenőrzéséhez szükséges
Figyelem! vagy Nem töltött szükséges mezőket formájában.
KÖSZÖNJÜK! Az üzenetet sikeresen elküldte.
KÖSZÖNJÜK!
Kommentedet a weboldalon közöljük,
miután a moderátor ellenőrizte
Addig nézz körül Facebook oldalunkon

Klasszikus szabadulószobák: mik a sajátosságaik és előnyeik

Klasszikus szabaduló szobák: mik ezek, és kik játszanak bennük? Miféle klasszikus szabaduló szobák léteznek, és milyen előnyökkel rendelkeznek?



A szabadulószobák — a csapatjátékok új formája, amelyben a résztvevők logikai feladatokat végeznek el, rejtvényeket fejtenek meg és agyuk „fogaskerekeinek” mozgatásával, a szürke állomány bevetésével találják meg a kiutat.

Klasszikus szabadulószoba: sajátosságok, játékszabályok és a részvétel változatai

A szabadulószoba egy kalandjáték, melynek során a játékosok megismerik és tanulmányozzák a világot. A fejtörők és feladatok megoldása kulcsszerepet játszik a játék folyamatában. A játék során a játékosoknak mozgósítaniuk kell szellemi képességeiket és meg kell oldaniuk az előttük álló feladatokat.

Többféle szabaduló játék létezik, de a legnépszerűbbek a klasszikus szabadulószobák. Ezeket a játékokat egy díszletekkel berendezett helyiségben bonyolítják le, ahonnan a résztvevőknek ki kell szabadulniuk. Ebben segítségükre lehet az ügyességük, logikus gondolkodásuk, élettapasztalatuk, valamint megfigyelő képességük és csapatmunkára való alkalmasságuk, sőt a súgás is.

Ahhoz, hogy egy ilyen klasszikus szabadulószobát Budapesten átéljetek, elegendő felmenni a QuestHunter honlapjára és kiválasztani a saját játék változatotokat. A szolgáltatás bemutatja a szabaduló szobák eltérő tapasztalatokkal rendelkező játékosoknak szánt különféle változatait. Találtok itt klasszikus szabadulószobákat akár kezdők, akár már profi játékosok részére.

A játék kezdése előtt a résztvevők kapnak egy oktatást. Ezért még a legtapasztalatlanabb játékosok is, akik még sohasem vettek részt szabaduló játékban, az oktatás után pontosan tudni fogják, mit kell tenniük. Végeredményben minden játékosnak tudomása lesz arról hogy mi a teendője, és mit kell teljesítenie ahhoz, hogy kiszabaduljon a játékból.

Mifélék lehetnek a klasszikus szabaduló játékok

A klasszikus szabaduló játékoknak sokféle változata létezik. Ilyenek lehetnek azok a budapesti szabadulószobák, amelyek valamilyen irodalmi mű tematikáján alapszanak: pl. Harry Potter, Alice a Csoda országban, Kincses sziget, Alkonyat, A gyűrűk ura vagy valamilyen népszerű film vagy animációs film alapján jöttek létre: pl. A Karib tenger kalózai, Bosszúállók, Superman, Batman, Titanic, Moana, Shrek.

A szcenárió alapját képezhetik comics-ok, népszerű TV show-k, legendák és mítoszok, számítógépes játékok, sőt, zenés klipek vagy kiemelkedő személyiségek életrajza is.

A klasszikus szabadulószobák alkalmasak különböző korú személyek szórakoztatására. És, noha külön kategóriába tartoznak a gyermekeknek szánt szabadulószobák, a pihenőidő eltöltésének ez a módja ugyancsak a klasszikus szabadulószobák egyik változata. E játékban iskolás gyermekek, diákok, ifjú tudósok, vállalkozók, szülők, sőt nagymamák és nagypapák is részt vesznek, barátaikkal vagy családjukkal együtt.

Ha szeretnétek érdekes, vonzó módon és vidáman eltölteni a szabadidőtöket, új tulajdonságokat fölfedezni magatokban, illetve tudni szeretnétek, képesek vagytok-e és ha igen, hogyan tudtok csapatban tevékenykedni, akkor látogassatok el a QuestHunter honlapjára, válasszatok magatoknak szabadulószobát, és ellenőrizzétek, vajon mennyire szilárd a logikátok.

A szabaduló játékokban való részvétel érdekes és hasznos. Hiszen a szabadidő eltöltésének ez a módja fejleszti a csapatmunkára és a logikai gondolkodásra való készséget, aktiválja a felfogó képességet és segít a memória és a képzelet fejlesztésében, életre kelti a gondolkodási folyamatokat. Mindez javítja az agyműködést, ami kedvezően hat a testi egészségre is. A szabadulószobák révén javíthatjátok kapcsolataitokat a barátaitokkal, szeretetteitekkel, osztálytársaitokkal és csoporttársaitokkal, munkahelyi kollégáitokkal, rokonaitokkal és szomszédjaitokkal. Ezért minél gyakrabban látogassatok meg bennünket, fedezzétek föl magatoknak a szabadidő eltöltésének új lehetőségeit, miközben fejlesztitek teljesítőképességeteket, tehetségeteket és készségeiteket.

Összes szabadulószoba Budapesten

MADÁRTÁVLATBÓL

Elküldtük a kódot a megadott telefonszámra és email címre

Kérünk, hogy írd be a kapott kódot a telefonszám megerősítéséhez

Belépés Regisztráció
Regisztráció Már regisztrálva van

Jelszó, elküldjük neked e-mailben

A jelszó visszaállítása Belépés

vagy

A regisztráció sikeres volt

Elküldtük a jogosultsághoz szükséges adatokat a megadott e-mail címre.

Belépés

Belépéshez írd be a jelszót

Az ellenőrző kódot elküldtük a telefonszámra

Kérlek, üsd be a kapott kódot, hogy megerősítsd a fiókod jelszavának megváltoztatását