Kérjük töltse ki az űrlapot, amennyiben szükséges visszahívjuk
Figyelem! vagy Nem töltött szükséges mezőket formájában.
Figyelem! A promóciós kód nem érvényes. Kérjük, töltse ki a promóciós kódot vagy a promóciós kódot.
KÖSZÖNJÜK! Az üzenetet sikeresen elküldte.
A kívánt dátum Március 6, csütörtökг
és időpont, Ár 22:00, 2 500 FT.
Foglalásodon már dolgozunk
KÖSZÖNJÜK!
Addig nézz körül Facebook oldalunkon
Telefonszámodat nem közöljük, csak a
komment hitelességének ellenőrzéséhez szükséges
Figyelem! vagy Nem töltött szükséges mezőket formájában.
KÖSZÖNJÜK! Az üzenetet sikeresen elküldte.
KÖSZÖNJÜK!
Kommentedet a weboldalon közöljük,
miután a moderátor ellenőrizte
Addig nézz körül Facebook oldalunkon

Elborzasztó szabaduló szobák (Horror szobák)

Az elborzasztó szabaduló szobák révén elmerülhetünk a zombik vagy az űrlények ellen, a jó oldalon harcoló filmhősök világában



Megmagyarázhatatlan, miért vágyik az ember időnként arra, hogy elborzadjon, hiszen ez természetellenes. Tested libabőrös lesz, véredet és tudatodat ijesztő hangok, sötét árnyak és megmagyarázhatatlan események kavarják föl – és mégis ez vonz és megbabonáz téged. Noha az elborzasztó filmek, történetek és mesék időnként sokakat elijesztenek, ez a műfaj mégis vezető helyet foglal el a szórakoztató iparban.

Ha magatokon szeretnétek kipróbálni, milyen az, amikor elmerültök a sötét filmes világban, akkor biztosan érdemes a QuestHunter szolgáltatáshoz fordulni. Ennek köszönhetően, kiválaszthatjátok Budapesten a felkészültségetekhez és idegrendszeretek tűrőképességéhez legmegfelelőbb elborzasztó szabaduló szobát.

A szabaduló szobák az eltérő temperamentumú emberekre szabottak. A nyugodtabbak és a kiegyensúlyozottabbak részére – logikai és nyomozói feladatokkal, az adrenalin függőknek és a heves élmények kedvelőinek – a borzalmakkal. Utóbbiaknál nemcsak a történet, hanem a speciális hatások, a részletek, a fondorlatok és a fejtörők is vonzóak. Olyan környezetben mélyedsz el, amilyent korábban csak a TV képernyőjén láthattál. Itt bármilyen csodálatos szuperhős is lehet belőled: harcolhatsz a zombik vagy az űrlények ellen, lehet belőled Sherlock Holmes vagy a természet erői fölött uralkodó varázsló stb. Mindazonáltal, a történet vonalának ilyen különbözősége dacára is, a legnépszerűbbek az elborzasztáson alapuló szabaduló szobák maradnak.

Horrort keltő szabaduló szobák — sajátosságok

A rémületet keltő szabaduló szobák egész biztosan megborzongatják és megfeszítik az idegeiteket. Ilyen szobákba mehettek akár egyedül, akár baráti társasággal. Az adott műfajban többféle történés-változatot kínálnak föl nektek. A játék hossza időben korlátozott: a feladatok megoldására 1 órát kaptok. Befejezés után megrendelhetitek kalandjaitok videóra rögzített felvételét is.

Hogyan válasszuk ki a szabaduló szobát

Az elborzasztó szabaduló szoba kiválasztása sohasem egy könnyű kérdés. Érdemes azonban figyelembe venni személyiségi lehetőségeiteket. Ha például kezdő vagy, esetleg első ízben látogatsz el egy horrort keltő szabaduló szobába, akkor a könnyebb és nyugodtabb változatot válasszad. A rémületes jelenetekkel tarkított detektív történetek egy tökéletes változat lehet ahhoz, hogy megismerkedjél az akciófilmek világával. Ha viszont már tapasztalt harcos vagy, akkor a legrettenetesebb szobát válasszad, és élj át felejthetetlen élményeket. A kiválasztásban segítséget nyújt és a szabaduló szobákkal kapcsolatban tanácsot kérhettek a Quest Hunter szolgáltatástól. Itt minden benneteket érdeklő kérdésre megkaphatjátok a válaszokat, és áttekinthetitek a rémületkeltő szabaduló szobák lehetséges változatait.

Mi is azok a horrort keltő szabaduló szobák

Az elrémisztő szabaduló szoba célja, mint az az elnevezéséből is érthető, az idegeiteknek a megtépázása, az agytekervényeiteknek a megfeszítése. A történeteket a sokaknak ismerős horrorfilmek alapján dolgozzák ki. Itt nemcsak arra kell törekednetek, hogy az adott idő alatt kitaláljátok a kigondolt történet legfontosabb titkát, hanem arra is, hogy közben „ne egyenek meg benneteket” a zombik.

Miért választják az emberek a rémületet keltő szabaduló szobákat

Ne feledkezzetek meg róla, hogy az elborzasztó szabaduló szobáknál csaknem mindig korhatár korlátozások vannak. Nem véletlenül van ez így, itt nem sétagaloppról van szó, ahol csak egy rejtvényt kell megfejteni. Ez egy igazi kaland, amire csak az erősek és bátrak vállalkozhatnak. Ha bíztok az erőtökben, gyűjtsétek össze a hasonló lelki alkatú emberekből a csapatotokat. Induljatok neki az Elveszett Édenkert felkutatásának vagy a valódi zombikkal folytatandó háborúnak. Erre a QuestHunter által szervezett kalandra biztosan örökké emlékezni fogtok!

 

 

Összes szabadulószoba Budapesten

MADÁRTÁVLATBÓL

Elküldtük a kódot a megadott telefonszámra és email címre

Kérünk, hogy írd be a kapott kódot a telefonszám megerősítéséhez

Belépés Regisztráció
Regisztráció Már regisztrálva van

Jelszó, elküldjük neked e-mailben

A jelszó visszaállítása Belépés

vagy

A regisztráció sikeres volt

Elküldtük a jogosultsághoz szükséges adatokat a megadott e-mail címre.

Belépés

Belépéshez írd be a jelszót

Az ellenőrző kódot elküldtük a telefonszámra

Kérlek, üsd be a kapott kódot, hogy megerősítsd a fiókod jelszavának megváltoztatását