A pszichológus szobája

Escape room Budapest

Logo: escape rooms DETECTIVITY
Logo: escape rooms DETECTIVITY
escape room is closed

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A szabadulószoba cselekménye: A pszichológus szobája a hagyományos Agatha Christie-krimikre emlékeztet, ahol egy rejtélyes bűntettet követően jó néhány gyanúsított közül kell kiválasztanotok a tettest, és fényt deríteni összefüggésekre, motivációkra! Ha jól sikerül, akár okleveles nyomozó is válhat belőletek!

A játék főként gondos olvasást, a tények elemzését és összevetését jelenti, tehát “ülősebb” a korábbiaknál, de garantáljuk, hogy ez nem jelent izgalom- vagy fordulatmentességet! Sőt… A többi azonban hétpecsétes titok.

Korhatár: 14+

Reviews (3)
Reviews on escape room «A pszichológus szobája»

Sajnos nekünk kifejezetten rossz élmény volt. Amúgy is kicsit drágának tartottuk, de szülinapi ajándék volt, a legjobbat akartuk. De senki sem élvezte. Nagyon sokat kellett olvasni, sok volt a szereplő, a hely kicsi volt, és nem volt benne szinte semmi érdekes. (Kinyíló ajtó/szekrény, ilyesmik) Nem igazán értettük, miből kellene rájönnünk a dolgokra, volt sok ötletünk, amiből aztán néhány bejött, néhány nem, de ezt is csak utólag tudtuk meg. Rájöttünk ki a gyilkos, mert a végén volt egy viszonylag egyértelmű jel, de a sztorit nem teljesen raktuk össze, azt pár szóban összefoglalták a végén. Túl sok szereplő volt, és a társaság felét nem is tudta lekötni a feladat, a másik fele, pedig próbálta összerakni a tengernyi információt, amit olvastunk, aminek egy része nyilván teljesen lényegtelen volt. A videó, amit meg kellett néznünk, akadt, és nem akartam elhinni, hogy a számítógépen is további olvasnivaló vár minket... Az összhatás elég gagyi volt, de ezen én túl tudok lépni, ha az élmény jó, ami itt sajnos nem volt az. Tényleg nagyon sajnálom, nem szoktam negatív véleményeket írni, de úgy éreztem, hogy ezzel hátha megelőzhetem mások csalódását. Természetesen nem az a célom, hogy senki ne menjen oda, hanem hogy próbáljanak meg javítani a dolgon, ha lehetséges.

Alapjában véve jól éreztük magunkat, mert barátnőkkel voltunk együtt.Azonban engedjenek meg néhány észrevételt. 40-es, 50-es korosztály voltunk, mi már nem vagyunk olyan gyorsak, mint a mai fiatalok.Talán ezért volt egyöntetűen a véleményünk az, hogy túl sok volt az információ és túl kevés az idő.Sajnos ez a nyomozás nem igazán hasonlított az Agatha Christie féle nyomozásokra.Kapkodtunk, hogy minden információt összeszedjünk a megoldáshoz.Gondolkodni, átgondolni , értelmezni a kapott információkat nagyon kevés időnk volt, szerintem a megoldást is csak véletlenül találtuk meg, sok segítséggel. Ezenkívül a szoba berendezését nem ártana egy kicsit modernizálni, és egyértelművé tenni, az egyik barátnő véletlenül az elektromos berendezés burkolatát is levette, arra nem ártana egy felirat, hogy ne nyúljunk hozzá.A laptopot sem ártana lecserélni. Szerintünk ezzel a néhány módosítással nagyon jó kis nyomozást lehetne létrehozni!Üdvözlettel: Maszel Katalin

Maszel Katalin

Izgalmas, gondolkodós, nyomozós. Van benne olyan hangulati elem is, amely nagyban hozzájárul az élményhez. Sokáig az volt az érzésünk, hogy nem jutunk semmire, de azért közben jól ki lehetett “logikázni” a dolgokat. Ajánlom!

Gergő

Book another escape room

This escape room is closed, but you can book another one in Budapest.
We do not charge extra - we help you to find the most suitable escape room for you.

see all the escape rooms for this theme
Do you need help finding an escape room?
Please fill out the form and we will call you back if needed
Attention!Not all required fields are filled in.
Thank you! Your message was successfully sent.
Your application is being processed
Thank you!
Please explore our cozy page in the meantime
or just call us (from 10:00 to 22:00) +36 1 701 0 291

Verification code has been sent to the phone number and email provided

Please enter verification code to confirm your phone number

log in Sign up
Registration Already registered

Password, we'll send you by email.

Password recovery Log in

or

Registration completed successfully

Authentification data has been sent to the email provided.

log in

Enter the password to log in

Verification code has been sent to the phone number

We've sent you a code. Please enter the code to confirm password changing